Nové kategórie na Jaspravím.sk podporia online kurzy a E-booky

Ahoj, Jaspraváci,

s 🍂 jeseňou sme sa aj my na Jaspravim znovu nakopli a fičíme si ďalej, aby sme Vám pripravili samé novinky a vychytávky. Táto jeseň bude plodná🍇, len sa nechajte prekvapiť! Neustále niečo vylepšujeme a novinky uvádzame do praxe.

Dnes vám chceme predstaviť dve špeciálne kategórie, v ktorých chceme osobitne podporiť tvorcov online kurzov a e-bookov💻. Tieto inzeráty ste si doteraz zaraďovali medzi ostatné ponuky, no my sme sa rozhodli, že bude úžasné (a veríme, že to oceníte), keď budete „na očiach.“ 👀

🔥Najhorúcejšou🔥 novinkou v kategóriách je časť „ONLINE KURZY“.

Toto je miesto, kde „vypichneme“ šikovných tvorcov online kurzov, workshopov a školení. Môžete veľmi rýchlo získať pozornosť mnohých záujemcov, je nás tu cez 140 000 a stále rastieme. Ak sa pridáte do kategórie teraz, budete medzi prvými – a čaká Vás špeciálna podpora, nakoľko chceme, aby sa o tejto kategórii (a inzerátoch v nej) dozvedeli úplne všetci! 

Pridajte si do kategórie svoj inzerát hneď teraz. Môžete si vytvoriť nový, alebo zmeniť kategóriu inzerátu, ktorý u nás už máte.

📗Druhou podporovankou kategóriou je časť 📗 „E-BOOKY“. 

Ak ste autormi zaujímavého online produktu, pridajte sa sem, nech o vás každý vie!

Ak budete potrebovať pomôcť s presunom inzerátu alebo máte ďalšie otázky, kontaktujte nás na info@jaspravim.sk, alebo na našom livechate v pracovné dni 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (16:00 v piatok.)

Komentáre sú uzavreté.