Nový Dizajn a Nové Funkcie na Jaspravim.sk

Tak toto sa vám bude určite páčiť.

Kompletne sme vylepšili dizajn jaspravim.sk. A čo to znamená pre vás? Zhrnieme tak jednoducho a zrozumiteľne akým je aj náš nový dizajn.

Nový dizajn jaspravim.sk

Nový dizajn jaspravim.sk

Nová domovská stránka vás privíta s prehľadným štvorcovým dizajnom. Jednoducho kliknite na jednotlivé štovrčeky v hornej časti a zistite čo všetko Vám jaspravim.sk ponúka. Najnovšie inzeráty, Najlepšie inzeráty, Produkty či sekciu Hľadám nájdete na novej domovskej stránke ľahšie ako kedykoľvek predtým.

Čo je nové pre Predávajúcich

Ako Predajca môžete získať viac pozornosti ako doteraz pre seba a svoju prácu vďaka vylepšeným obrázkom. Nový dizajn umožňuje pritianuť pozornosť kupujúcich až 4 násobne väčším obrázkom ako doteraz. Využite preto možnosť, zbierajte body a dostaňte svoj inzerát medzi “Odporúčané” a budete zviditeľnení dodatočne s hviezdičkou.

Zjednotili sme menu v hornej časti, aby sme urobili navigáciu po stránke čo najjednoduchšiu. Svoju profilovú fotku tiež teraz nájdete v hornej lište. Po kliknutí na túto fotku si môžete jednoducho upraviť svoje konto.

Nové jednotné menu

Nové jednotné menu

Stránka Inzerátu tiež prešla zmenami a ponúka lepšiu štruktúru, väčší button “Objednať” a veľa ďalších informácií, ktoré ukážu kupujúcim že tvoj inzerát je tá správna voľba.

Pridali sme “Podkategórie” pre lepšiu orientáciu medzi inzerátmi. Tak neváhaj a prihlás sa teraz do svojho konta a uprav si v inzeráte kategóriu, ktorá čo najpresnejšie zodpovedá tvojej službe. Odporúčame vám, aby ste sa prihlásili do konta čo najskôra nenechávali svoj inzerát vo všeobecných kategóriách, kde ich Kupujúci nebudú hľadať.

Čo je nové pre Kupujúcich

Nové Subkategórie

Vychutnajte si jednoduchšiu navigáciu po stránke a novú štruktúru kategórií. Uvidíte veľký výber inzerátov na jednej stránke, ktoré sú prehľadnejšie zoradené. Nájdite na domovskej stránke Najnovšie, Najlepšie inzeráty a oveľa viac. Všetko je na jednom mieste, aby ste to ľahšie našli.

 

 

 

Detail inzerátu vám teraz ponúka oveľa viac informácií o službe/produkte a predávajúcom

Hodnotenie predávajúcich a najlepšie inzeráty

Hodnotenie predávajúcich a najlepšie inzeráty

zároveň. Určite privítate nový vizuálny spôsob hodnotenia kvality vykonaných služieb.
Nie je už len písomný ale aj grafický, ktorý vám ľahko napovie o tom, či služba zodpovedá popisu a či sú iný Kupujúci spokojní.

Tak už neváhajte a kliknite SEM a presvedčte sa na vlastné oči. Veríme, že sa vám nový dizajn a funkcie budú páčiť tak ako nám.

Komentáre sú uzavreté.