Online marketér PPCAds: Neutečiem od žiadnej výzvy

1. Kto je PPCAds, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Za účtom PPCAds stojím ja – Dávid Belcák. Vlastnosť, ktorá ma vystihuje najviac je určite ambicióznosť. Žiaden cieľ pre mňa nie je príliš veľký. Okrem toho som súťaživý, zvedavý, komunikatívny a tiež milujem adrenalín.

Nebojím sa skúšať nekonvenčné stratégie a taktiky a tým prinášať zisky všetkým mojim klientom. Neutečiem od žiadnej výzvy, mám rád volejbal, IT, escape roomky, cestovanie a čokoľvek, čo ma vie nadchnúť a vyzvať k tomu, aby som sa zlepšil.

Žijem na ďalekom východe v Humennom, ale postupne sa budem presúvať do Bratislavy aj kvôli štúdiu.

2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostal?

Online digitálnemu marketingu sa venujem už 4 roky a na jaspravim.sk som už vyše polroka. V preklade teda vytváram reklamy na internete. Prispievam teda ku tým všetkým otravným bannerom, reklamám na youtube, googli, facebooku, instagrame a o mnoho viac platformách. A keďže každý klient a každý obor, dokonca aj produkt je iný, marketing vyžaduje neustály research, vzdelávanie sa a adaptáciu. V Auguste 2019 som sa vďaka mojim výsledkom kvalifikoval ako Google Partner a Facebook Partner.

K marketingu som sa dostal celkom zaujímavo, pretože v rodine sme chceli naštartovať online marketing a „profesionáli“ z Googlu neodviedli takú dobrú prácu, ako by sme od nich očakávali. Následne som sa začal vzdelávať, získavať certifikáty, chodiť po školeniach a mnoho ďalších vecí. Po úspechu som sa rozhodol expandovať svoje služby aj na Business a Marketingové konzultácie, SEO, štatistické setupy, nastavenia štatistík a meraní konverzií a v neposlednom rade Správu sociálnych sietí.

3. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostal k Jaspravim, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

Človek by neveril, ale na jaspravim sa nájde nie len obrovské množstvo nových podnikateľov, ktorí potrebujú kvalitnú prácu, ale aj relatívne vysoké množstvo vysoko postavených predstaviteľov obrovských nadnárodných firiem, ktorí hľadajú skutočných profesionálov, pretože vedia vycítiť potenciál a nájsť niekoho, kto má nie len výsledky, ale vie sa do spoločnosti aj osobne investovať. Jaspravim som poznal už veľmi, veľmi dlho, ešte z čias základnej školy a vedel som, že tam je ten pravý exposure. Priznám sa, keď som prišiel na jaspravim a vytvoril si inzeráty, okamžite som začal žať úspech a mnoho inzerentov do pár dní kompletne zmenilo svoje inzeráty a dosť nápadne sa začali podobať tým mojim, haha.

4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?
Plánov mám obrovské množstvo. Plánujem sa dostať na kvalitnú vysokú školu, expandovať s firmou na zahraničný trh, vymyslieť a developnúť niekoľko nových projektov a ak by som nejakou zázračnou náhodou mal čas, možno by som napísal aj niekoľko kníh o marketingu. Je to nemožné? Nič predsa nie je nemožné. Predsa treba mieriť vysoko, doteraz to vychádzalo a dúfam, že bude aj nateraz.

5. Čo jedinečné by si o sebe chcel prezradiť?

Pikoškou podľa mňa asi je, že aj napriek tomu, že denne pre klientov postujem posty a na sociálnych sieťach trávim príliš veľa času, sám sebe som naposledy niečo pridal / zdieľal na Facebooku a Instagrame pred vyše rokom!

Kompletné portfólio predajcu PPCAds si vieš pozrieť tu:

Ilustračné foto: Archív predajcu

Komentáre sú uzavreté.