Poďte hovoriť o Jaspravim.sk a zarobte až 120 €

Rok 2021 sa nám pekne rozbieha a aj keď rok 2020 bol jeden z tých, na ktoré sa len tak ľahko nezabudne, znamenal aj  masívny prechod firiem do on-line prostredia. 

Tak sa aj náš projekt Jaspravim.sk dostal do povedomia ďalších a ďalších freelancerov,  ktorí zarobili predajom svojich služieb ľuďom a firmám, ktorí hľadali pomoc v rôznych sférach online sveta. A to všetko na bezpečnej platforme, ktorá je tu pre Vás už viac ako 10 rokov.

Ako na to? Je to naozaj jednoduché. 

Namiesto „peňazí investovaných do klasických reklamných médií“ sme sa rozhodli dať ich Vám – našim „Jaspravákom“.


Hovorte o nás a zarobte si rýchle peniaze v priebehu roku 2021.

Zarobte si až 50€ na bonusoch a odmenách, keď uverejníte 1 relevantný článok alebo 1 video do konca marca 2021. Ak máte na viac, tak pri uverejnení 3 článkov alebo videí môžete získať až 120€!

Náš tím posúdi každý článok alebo video na základe jeho dĺžky, kvality a relevantnosti. Všetky články a videá musia byť originálne a novo publikované (po 4. 2. 2021). Musia mať minimálne 400 slov alebo dĺžku min. 4 minúty. Bonusové body budú pridelené za obsah, ktorý sa týka našich kategórií: Programovanie, Video a Audio, Grafika a dizajn, Preklady a texty či Online marketing. 

Ako sa môžete zapojiť do kampane?

  1. Vydajte článok alebo video na vašom blogu, stránke alebo Youtube kanáli o Jaspravim.sk 
  2. Pošlite nám o tom správu/e-mail na hovorteonas@jaspravim.sk s predmetom správy „Hovorte o Jaspravim“ s odkazom na článok, resp. video najneskôr do 31. 3. 2021.

Čo za to?

Ponúkame rôzne druhy odmeny:

  1. Publikujte jeden článok alebo video (ktoré prejde našou hodnotiacou komisiou) a získajte až 50€.
  2. Publikujte 3 články a videá vo vzájomnom slede  a získajte až 120€. A možno ste vymysleli ešte niečo iné, čo nenapadlo nás? Napíšte nám na hovorteonas@jaspravim.sk.

Kto sa môže zapojiť?

Zapojiť sa môže každý, čo spĺňa nasledujúce podmienky:

  1. Má vytvorené konto na Jaspravim.sk
  2. Publikovaný článok bude na blogu, webstránke alebo Youtube kanáli. Jaspravim.sk neakceptuje obsah publikovaný na sociálnych sieťach ako:  Facebook, LinkedIn, Instagram.
  3. Vami uverejnený obsah bude originálny, jedinečný a publikovaný po 4. 2. 2021.
  4. Akýkoľvek kopírovaný alebo nevhodný obsah bude diskvalifikovaný. Zároveň nie je možné nárokovať si finančnú odmenu v prípade neschválenia obsahu hodnotiacou komisiou.
  5. Vytvorený obsah ( články, videá, grafiky) musí rešpektovať etický kódex!

Aký obsah je najvhodnejší?

  1. Články, blogy a pod.
    Minimálny počet slov je 400. Ideálny počet slov je niekde okolo 1000.

    Všetok publikovaný obsah, musí promovať Jaspravim.sk – služby a musí obsahovať priamy odkaz na Jaspravim.sk. Najlepšie, ak link smeruje na konkrétnu kategóriu, predávajúceho alebo službu. Obsah musí byť zverejenený na platforme (blogu), ktorý má návštevnosť a vybudované publikum.
  1. Video obsah (Youtube videá)
    Minimálne dĺžka videa je 4 minúty. S dostatočnou základňou odberateľou a sledovanosťou.

Komentáre sú uzavreté.