Predajca Binna: Tajomstvom úspechu na Jaspravim.sk je profesionalita a zákaznícky servis

Kto je binna a ako si sa dostala k jaspravim.sk?

Volám sa Binna, pochádzam z Českej republiky, ale na Slovensku žijem už od roku 2002. Mám za sebou bohaté skúsenosti z obchodných pozícií v IT, ako i zo špičkového zákaznického servisu. V týchto oboroch som pracovala 12 rokov ako zamestnanec. Vždy ma priťahoval marketing, kreatíva a komunikácia s ľuďmi. K jaspravim.sk som sa prvýkrát dostala náhodou na materskej dovolenke v roku 2013. Začínala som s prekladmi do českého jazyka. Postupne som robila rôzne administratívne práce ako profi virtuálna asistentka. Dnes mám svoju firmu a tiež svoj ženský online magazín nadherna.sk, ktorým sa venujem, ale stále som jaspravim.sk verná.

Ako sa ti predáva na jaspravim.sk?

Na jaspravim.sk sa mi predáva veľmi dobre. Okrem online marketingových služieb a administratívnych prác ponúkam ako koníček služby ezoterického charakteru, a tieto sa tiež tešia veľkej obľube. Vážim si svojich klientov, ktorí si ma vďaka jaspravim.sk nájdu, a mnohí sa i opakovane vracajú. Snažím sa dodávať ten najlepší servis každému, a poprípade i nasmerujem a poradím, ak je treba.

Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

V blízkej dobe ma čakajú (opäť)  príjemné materské povinnosti a tak si plánujem „oddýchnuť“. V tom mi pomáha i Jaspravím, lebo pracuje za mňa  – 24/7 mi prináša nových potencionálnych klientov. Všetko je automatizované, keď si niekto objedná službu, dostanem notifikáciu a vybavím, čo treba. Rýchlo a s radosťou, tak ma to baví najviac.

Čo by si zmenila na jaspravim.sk?

Osobne by som nič veľmi nemenila. Isto by sa našli drobnosti, ale ja som spokojná. Páči sa mi prehľadnosť a intuitívne ovládanie systému. Vyhovuje mi, že sa tu o nič nemusím starať, všetko systém rieši za mňa, ja iba dodám svoju prácu. Jaspravim.sk je dnes už veľmi silná komunita, ktorá núti v dobrom svojich predajcov zlepšovať sa a zdokonalovať, a ponúka dnes záujemcom o mikorprácu kvalitný priestor na spoluprácu. Jednoducho – je mi tu dobre a som rada, že som tu. ☺

📣Takže, ak máte podnikanie, ktoré potrebujete zviditeľniť na viacerých úrovniach – napíšte správu #binna , dohodnite s ňou:

👉súťaž
👉uverejnenie PR článku
👉storky
👉alebo rovno celý balíček služieb

Ponuky od BINNA nájdeš: TU

Komentáre sú uzavreté.