Predajca Vypos: Objavenie Jaspravím bolo mojim osvietením

Ahoj, Jaspraváci, dnes Vám predstavujeme ďalšieho šikovného predajcu:

1.Mišo, prezraď, kto je Vypos?

Volám sa Mišo, mám 18 rokov, pochádzam z Kocuríc respektíve Piešťan a študujem v odbore Grafik Digitálnych Médií. Brigádujem ako grafik a marketingový manažér a mám zopár svojich vlastných online projektov. Poskytujem služby v oblasti online prezentácie tj. grafiku, weby, obsah, copywriting, marketing, SEO a všetko okolo toho.

2. Kedy si začal predávať na Jaspravím? 

Na jaspravim som začal predávať sťa horlivý deviatak na základnej škole. Moja prvá zákazka pozostávala z prekladania psychologických článkov z Angličtiny do Slovenčiny. Na prvú objednávku som čakal niekoľko týždňov, no následne s mojou prvou pozitívnou referenciou sa s objednávkami roztrhlo vrece. Jaspravim mi ukázalo, že zarábať na internete je naozaj jednoduché. Keby som nikdy neskúsil jaspravim, moje posledné roky života by sa pravdepodobne uberali úplne iným smerom. Vďaka jaspravim som sa ponoril do sveta online podnikania, mnohému som sa priučil a vďaka tejto platforme a jej komunite sa zo mňa stal reálny freelancer. Jaspravim považujem za vlajkovú loď slovenskej mikropráce.

3. Ako si sa k Jaspravím vlastne dostal?

Na jaspravim ma odkázal kamarát, keď sme hľadali programátora pre naše ambiciózne projekty. Každý chcel na základnej škole „vyvíjať“ svoju vlastnú počítačovú hru, čo sa bez programátora nedá. Zistili sme ale, že budget vo forme výslužky z Veľkej Noci a mesačného vreckového nám nepokryje ani hodinovú prácu programátora. So sklamaním však prišiel obrat v mojom živote, pretože som si uvedomil, že na počítači sa dajú robiť aj iné veci, než len hrať počítačové hry. Ľudia celý život hľadajú „enlightenment“, akési osvietenie. Objav jaspravim bolo to moje.

4. Čo by si na Jaspravím zmenil? 

Pochopiteľne by som uvítal nižšie poplatky a topovanie inzerátov zdarma. No dobre, koniec srandy… V roku 2017 bol v Prievidzi Festival Digitálnych Nomádov, na ktorom sa podieľalo jaspravim, a ktorého som sa zúčastnil. Podobné akcie, ktoré by boli výhradne zamerané na túto platformu, kde by sa mohli utužiť vzťahy, vzniknúť spolupráce alebo aj vzdelávať, by boli veľmi zaujímavým počinom.

5. Prezradíš nám nejakú pikošku?

Mám rád výzvy a problémy riešim s príjemnou bilanciou. Síce som workoholik, no hlavne som lenivý. Rád s hocičím pomôžem.

Komentáre sú uzavreté.