Plodná jeseň na Jaspravim.sk pokračuje – aké sú ďalšie vychytávky?

Ahoj, Jaspraváci,

nedávno sme vám predstavili veľa nových fíčur na Vašom milovanom Jaspravim.sk. A to sme zďaleka neskončili, tuníme ďalej! Čo Vám ešte vylepší používateľský zážitok?

Nové menu na mobile – združili sme všetko dôležité pod jedno menu. Najnovšie objavíte v novom a graficky prehľadnejšom menu, aký máte level, ako vysoké sú vaše zárobky (lebo ste šikovní), ihneď sa vám zobrazí, keď dostanete novú správu, zobrazuje sa vám VIP klub.

Kľúčové slová – keď pridávate inzerát, zadávate si pri ňom aj kľúčové slová? Nezabúdajte na to. Kľúčové slová sú naozaj KĽÚČOVÉ.

Píšte také kľúčové slová, ktoré čo najlepšie vystihnú vašu ponuku.

Podľa nich vie potencionálny záujemca vyhľadať vašu službu alebo produkt. Inzerát sa tak zobrazí aj niekomu, kto vás nepozná a aj názov inzerátu neprezradí vždy všetko. Na portále sú vás státisíce, ak vás má objaviť ten pravý kupujúci, využijte všetky možnosti.

Značky pri správach (tagy) – ak máte veľa správ, túto fíčuru privítate – teraz si môžete triediť správy, ako potrebujete. Podľa ponuky, projektu… ako len chcete. Novú funkciu ZNAČKY objavíte v menu „Správy“. Po rozkliknutí Správ vľavo nájdete možnosť pridať značky.

Viete si ich aj farebne odlíšiť. Potom môžete jednotlivé značky prideliť vašim správam cez tlačítko v riadku konkrétnej správy „Pridať značku“

Vyskúšajte, veríme, že vás táto funkcia bude baviť rovnako, ano nás! 🙂

Napadá vás ďalšia fíčura, ktorú ste ešte nenašli? Chcete sa na niečo opýtať? Napíšte nám na info@jaspravim.sk alebo nás objavíte v pracovné dni na livechate od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00.

Komentáre sú uzavreté.