Plodná jeseň na Jaspravim.sk – už ste objavili všetky novinky?

Ahoj, Jaspraváci, 

už ste objavili, že je Vaše milované Jaspravím od leta voľako “vytunené?” 

Je to tak – usilovne sme v lete okrem kúpania sa, cestovania a iných radostí pracovali aj na našom obľúbenom portále a pripravili sme pre Vás veľa nových fíčuriek.

Ladili sme, optimalizovali, vymýšľali – a hľa! Dnes vám predstavujeme prvé vychytávky, ktoré môžete na vynovenom Jaspravím objaviť a plne užívať: 

Ako inak začať, než Novinkami. Novinky sa Ti teraz zobrazujú v menu pod Tvojou profilovou fotkou hneď na prvom mieste. Už Ti nič neujde – vidíš tu všetky aktivity v poslednom čase na Tvojom účte. Kto si čo objednal, kedy si komu odpísal, kedy si si vybral peniaze… Všetko je pekne prehľadné a na jednom mieste. 

Zaujímavé a vynovené sú tiež Štatistiky – vieš si v prehľade naľavo navoliť rôzne grafy a porovnať si, ako sa Ti darilo v rôznych oblastiach, na čom popracovať, koľko si predal, aké máš hodnotenia, koľko kupujúcich Ti zrušilo objednávku. Čím vyššie skóre hodnotení, čím menej zrušených objednávok, tým vyššia je tvoja dôveryhodnosť na portále. 

Ponuka na mieru má tiež nový jesenný kabátik – odteraz si vieš pridať hodnotenie k inzerátu, ku ktorému ponuka na mieru patrí. V minulosti ponuky na mieru ostávali bez hodnotenia, čo znevýhodňovalo niektorých predajcov, ktorí predávajú špecifické služby a ich gro predajov sú práve ponuky na mieru. Teraz všetky pozitívne hodnotenia bude vidno na webe. Paráda, však? 

Predstavili sme Vám prvé tri fíčury pre pohodlnejšie a efektívnejšie používanie Jaspravim.sk. Ktorá sa Vám najviac páči?  My vieme – všetky sú SUPER! 

Nabudúce Vám ukážeme ďalšie, ešte lepšie! Máte sa na čo tešiť!

Ak máte otázky, píšte nám na info@jaspavim.sk, alebo na našom livechate denne od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 hod.
Váš Tím jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.