TRÁV VIAC ČASU ZARÁBANÍM A MENEJ hľádaním zákaziek – Otvárame PRO-gram pre PRO-fíkov!

NOVINKA – OTVORILI SME REGISTRÁCIE PRE PRO-fíkov u nás na jaspravim.sk – zarobte si na webe.

TRÁV VIAC ČASU ZARÁBANÍM A MENEJ hľadaním zákaziek.

Áno vieme, si profík – máš IČO, vlastnú firmu (malú a potrebuješ zákazky pre seba, alebo väčšiu a potrebuješ zákazky pre ľudí, ktorých platíš) – vieme, čím žiješ.
Je to neustály kolobeh.
Nechcel si predávať doteraz u nás na jaspravim.sk – lebo ti to prišlo …no povedz to: ….nePROfesionálne …či ako si to minule nazval. Bol si si vedomý svojej ceny a nechcel si byť súčasťou „všetkých“ – investoval si horu času do tvojho tréningu, do tvojich skúseností, do tvojho portfólia, máš „veľkých“ klientov – my vieme.

Obracajú sa na teba, lebo máš dobré referencie a možno teraz nestíhaš. A my sa tešíme, pretože tak by to malo byť. Ale možno si chceš spraviť PRO-mo a využiť našu silu, nech sa o tebe dozvie (dobre, nie celý svet – ale čo tak celé Slovensko?).

A vieš čo – možno robíš aj menšie veci, ktoré ťa bavia VIAC. A možno robíš rád tie väčšie. Vyber si. Je to na tebe. My ti ponúkame možnosť. Možno si ťa nikto nevšimne – áno aj to je možné. Nič to nestojí. Keď neskúsiš, nebudeš vedieť.

Využi našu SILU a predávaj s nami tu: https://www.jaspravim.sk/pro/dotaznik

Máš otázky?
Sme live každý pracovný deň – klikni v pravo dole na www.jaspravim.sk a pýtaj sa. Alebo nám napíš email na info@jaspravim.sk 

Komentáre sú uzavreté.