Predávaj u nás viac HANDMADE už aj na ► DOBIERKU

Svet sa mení – dobierka zostáva

Počas niekoľkých posledných rokov prešiel svet neuveriteľným vývojom. Pribudlo nespočetne veľa technologických vychytávok, roboty sa vo väčšom či menšom množstve stali súčasťou našich domácností, a internet je pre nás samozrejmým ako šálka kávy na raňajky. Digitalizácia mala veľký vplyv aj na trh práce. Čoraz častejšie môžeme natrafiť na ľudí sediacich v kaviarni s laptopom na stole a nás už ani nenapadne sa nad týmto javom pozastaviť.

A hoci sa svet mení, niektoré veci ostávajú zakorenené hlbšie. A medzi ne nepochybne patrí možnosť doručenia tovaru  ► na dobierku.

V rámci nášho portálu vám chceme ponúknuť ešte väčšiu podporu, ktorú môžete využiť vďaka sile komunitného webu. Doteraz vám v hlave skrslo toľko nápadov, že ste si predajom služieb zarobili na Jaspravim.sk viac ako 1 500 000 EUR. Pre nás je to úplne neuveriteľné číslo, na ktoré sme sa pri zakladaní portálu ani neodvážili pomyslieť.

 

 

 

 

 

 

 

Našou ambíciou je stať sa zmysluplným virtuálnym predajným miestom, na ktorom si nájdu uplatnenie šikovní ľudia širokospektrálneho zamerania. Ľudská tvorivosť sa veľa krát odzrkadlila nielen v originálnych myšlienkach, ale aj jedinečných ručne vyrobených produktoch, a my veríme, že aj tieto si zaslúžia mať u nás svoje zastúpenie. Preto chceme poskytnúť priestor aj manuálne zručným šťastlivcom, ktorí vedia svoje vízie pretaviť do úžasných handmade výrobkov.

Využite silu komunity a poďte predávať HANDMADE k nám – teraz aj na dobierku

Od teraz si pri pridávaní produktov do svojho portfólia môžete zvoliť z viacerých spôsobov dodania vášho tovaru. Okrem štandardného spôsobu dodania je k dispozícii aj novinka – doručenie na dobierku.

►Ako na to?

Pri pridaní inzerátu si zvolíte spôsob platby „na dobierku“, kde ku klasickému poštovnému prirátajte aj príplatok, ktorý sa účtuje za zaslanie tovaru na dobierku.

V praxi to znamená, že poštovné zostáva nezmenené (nakoľko to je poštovné, ktoré zaplatíte vy ako odosielateľ) plus si pripočítate výšku dobierkovej sumy (poplatok, ktorý sa účtuje za spôsob doručenia na dobierku).

►POZOR: V prípade zvolenia spôsobu dodania na dobierku, nastáva zmena v obchodných podmienkach, keďže finančná výmena prebieha priamo medzi predávajúcim a kupujúcim. Viac info nájdete tu .

Odpovede na ďalšie otázky ohľadom spôsobu platby na dobierku nájdete aj tu 

V prípade, že máte aj po prečítaní sekcie FAQ ďalšie otázky, kontaktujte nás na info@jaspravim.sk , alebo priamo na online chat-e, kde sme k dispozícii
od 9:00 – 17.00 hod. každý pracovný deň.

Komentáre sú uzavreté.