Šikovná účtovníčka Annabiel miluje háčkovanie a má veľké plány

Annabiel, prosím, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Moje užívateľské meno na portáli Jaspravím.sk je annabiel. Bývam na Kysuciach v mestečku Turzovka známym horou Zivčák, kde je údajne liečivá voda. Milujem ručné práce, konkrétne háčkovanie a pletenie až tak, že si neviem predstaviť nevenovať sa im každý deň. Háčkujem a pletiem snáď odjakživa ale intenzívnejšie posledných 10 rokov. Mojim povolaním je účtovníctvo – nezáživná práca s číslami – a tak práve kreatívna tvorba je to, čo sa mi žiadalo robiť.

Vyrábaš krásne vecičky, ako si sa k tomu dostala?

Ako som spomenula, venujem sa háčkovaniu odmalička. Zasvätila ma doň moja obľúbená teta. Milovala som chvíle s ňou, v lete na lavičke pred domom, v zime so šálkou citrónového čaju a jej vetu: „Ber háčik a ideme na to!“ S predajom som začala tak akosi automaticky, keď už celá moja rodina bola obháčkovaná a ja som si uvedomila, že svojimi výrobkami môžem potešiť kopec iných ľudí. Začala som zisťovať na internete, kde by som mohla svoje dielka ponúkať, vytvorila som si stránku a meno na rôznych sociálnych sieťach a moje výrobky začali byť postupne viac a viac žiadané, čo ma posúvalo a motivovalo vpred.

Prečo si začala s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravim.sk, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim.sk unikátna?

Svoju pôsobnosť som sa snažila stále rozširovať a tak som narazila aj na stránku Jaspravím.sk. Zdalo sa mi to ako dobrá voľba, pretože zgrupuje práve kreatívnych umelcov na jedno miesto a pomáha ich tvorbu medializovať. Páči sa mi i to, že keď mám nejaký problém napr. s uverejnením môjho výrobku, správcovia stránky sa snažia promptne odpovedať.

Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

Moje plány do budúcna: robiť stále náročnejšie projekty, zlepšovať vizuálnu prezentáciu mojich produktov, vychádzať zákazníkom v ústrety tým, že sa budem snažiť robiť veci podľa ich konkrétnych predstáv a tým zaručiť originalitu výrobku. V neposlednom rade sa chcem naďalej zdokonaľovať a skvalitniť svoje diela aj tým, že budem preferovať kvalitné materiály.

Čo jedinečné by si o sebe chcela prezradiť ostatným?

Čo by som na seba prezradila? Snáď len to že neznášam ryby a mlieko ( ale mám rada výrobky z neho) a milujem turistiku, knihy a nadovšetko svoje 3 vnúčatá ( dúfam, že časom pribudnú ďalšie)
🙂

Profil predajcu annabiel nájdete tu: link , kde si môžete objednať mnoho krásnych výrobkov.

Komentáre sú uzavreté.