Prečo sa nakupovať HANDMADE na Jaspravim.sk oplatí? ✔️

Ahoj Jaspraváci, už pred časom sme na našom blogu písali, že nakupovať HANDMADE produkty  je u nás výhodné. Prečo? 

Ako temer všetci vieme, na Jaspravim.sk sme  pred rokom zaviedli  administratívny poplatok k nákupom služieb.

Pre tých, čo nevedia, čo znamená administratívny poplatok – vysvetlenie tuto:

Ku každému nákupu  jaspravim.sk účtuje administratívny poplatok vo výške 5 % zo sumy objednávky,  ktorá sa automaticky pripočíta v nákupnom košíku kupujúceho. Pri nízkych sumách objednávok do 15 EUR nebude však administratívny poplatok vyšší ako 1 EUR.
Ak je celková suma nákupu služieb vyššia ako 15,01€ suma administratívneho poplatku sa rovná 5% z celkovej sumy objednávky ale maximálne 15€ bez DPH (18€ s DPH) bez ohľadu na celkovú sumu nakupovaných služieb.

  Lenže pozor, toto je vec!!! ☑️

Akonáhle nakupujete produkt v sekcii HANDMADE, administratívny poplatok sa na produkty nevzťahuje! Čiže nakupujete oveľa výhodnejšie.  

I keď to vonku nevyzerá, Veľká noc je za dverami. Využite teda možnosť objednania kvalitných handmade produktov  a tradičných slovenských dekorácií cez internet na Jaspravim.sk. Ušetríte čas i peniaze a podporíte lokálnych výrobcov krásnych slovenských dielok.

 Môžete nás sledovať aj na našom Instagrame, kde denne aktualizujeme to najlepšie z ponuky na Jaspravim.sk 

Ak potrebujete pomoc alebo máte otázky, môžete nás kedykoľvek kontaktovať na info@jaspravim.sk alebo na našom livechate v pracovné dni od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 (16:00 v piatok.)

Ilustračné foto: Yaris – candles: Krásne dekorácie si tu môžete priamo objednať.

 

Komentáre sú uzavreté.