Sme online aj cez leto!

Ahoj! Aké máš plány na leto? Chystáš sa odpočívať, alebo plánuješ na sebe pracovať a vyskúšať si mikroprácu na jaspravim.sk?

Mnohí freelanceri práve v lete získavajú nových klientov online na jaspravim.sk a tiež sa k nám pridávajú noví užívatelia. Hoci je náš systém veľmi intuitívny a jednoduchý na ovládanie, občas sa stane, že potrebuješ pomôcť.

cup-2218405_960_720

 

Sme tu pre Teba!

Radi by sme Tí pripomenuli, že ak si s niečím nevieš rady, sme tu pre Teba na livechate denne od 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 v pracovné dni. V piatok pracujeme iba do 16:00. Sedem dní v týždni nás môžeš zastihnúť na našom e-maile info@jaspravim.sk. Aj keď práve nesvietime online, pracujeme ako včeličky a zvyčajne podľa naliehavosti odpovedáme do 24 hodín.

Visíme na sieti

Určite Ti odporúčame sledovať náš Facebook – zdieľame tu aktuálne novinky a tiež prípadné zmeny a udalosti na zákazníckom servise. Ak sa niečo akútne deje, zistíš to práve na Facebooku. Ak sa pohybuješ v týchto vodách, pridaj si nás! 🙂 Už ti nič neunikne. Samozrejme ďalším zdrojom informácií je tento blog.

Ako vidíš, spojiť sa s nami vôbec nie je zložité a vynaložíme maximálne úsilie, aby sme Ti odpovedali na všetky Tvoje otázky.

Krásne leto Ti praje tím Jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.