Tvorca webov 00dusan00: Vďaka Jaspravím.sk nemusím pracovať v žiadnej agentúre

Ahoj, Jaspraváci, dnes vám v rozhovore predstavíme šikovného webdesignéra a grafika od Žiliny, ktorému ponuka služieb na Jaspravím doslova zmenila život. Neveríte? Čítajte ďalej:

1. Kto je 00dusan00, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?


Moje užívateľské meno je 00dusan00. Ako ste si správne z môjho nicku odvodili, volám sa Dušan. Mám rád minimalizmus, elegantný dizajn a funkčnosť. Preto sa vždy snažím,  aby moja práca okrem toho nech dobre vyzerá aj správne fungovala. Rád chodím do prírody resetovať mysel, uvolním tak priestor ďalším nápadom a možnostiam ako sa naďalej zlepšovať. 


Moja práca mi umožňuje venovať sa aj plávaniu, ktorému venujem skoro všetok voľný čas. Drží ma fit, preteky mi dodávajú adrenalín a moje presedené hodiny za PC tak kvalitne kompenzujem :). 


Žijem kúsok od Žiliny, avšak miesto odkiaľ pracujem často striedam. Mám rád zmenu a progres. Preto občas o sebe hovorím: „nedržím sa trendov, tvorím nové“. Nie vždy sa mi podarí vytvoriť nový trend, ale na úrovni mojich projektov, sa vždy snažím mojim klientom dať okrem „zaručených dizajnov“ aj niečo navyše, niečo originálne. Tým si udržujem kreatívne myslenie pri práci na každom projekte, do ktorého sa pustím. 

2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostal?


Zo všetkého najviac sa venujem tvorbe webov a e-shopov. Taktiež aj grafike, ktorá k tomu neodmyslitelne patrí. Dostal som sa k tomu asi 10 rokov dozadu, keď som si založil svoj malý blog. Sám som si vytvoril jednoduchý web a postupne sa s nim hral. 


Vtedy som netušil, že sa učím celkom hodnotnú zručnosť. Dnes už viem vytvoriť takmer akýkoľvek web. Dlho som robil weby len pre malý okruh ľudí, spravoval nejaké menšie weby, sem tam urobil nejakú grafiku. Avšak najviac skúseností a možnosť sa presadiť som dostal hlavne vďaka jaspravím.

Bez tohto portálu, by som asi sedel niekde v nejakej agentúre a pracoval na nudných projektoch. Doslova, lebo asi 3 roky dozadu som sa mal zamestnať v jednej reklamnej agentúre v Žiline, lenže tým ako na jaspravím chodilo viac a viac ľudí, ktorí potrebovali vytvoriť web za rozumnú cenu som dostával stále viac objednávok, a tak som si povedal, čo tým stratím. Ponuku som odmietol a naplno pracoval z domu. Bolo to jedno z mojich najlepších rozhodnutí. 

3. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostala k Jaspravím, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

Začal som zo zvedavosti. Aké by to bolo niečo vytvoriť a zarobiť na tom? Tak som si založil účet na jaspravím. Začal s jednoduchou grafikou a postupne svoje služby rozširoval. Samozrejme som skúsil podobné portály, avšak len zahraničné, pretože jaspravím je na Slovensku jediný kvalitný portál tohto typu, ktorý poznám. A môžem povedať, že vždy sa mi najlepšie predávalo práve tu. Je tu skvelá podpora, kvalitný systém inzercie, hodnotenia, zobrazovania ponúk a podobne. Mám to tu veľmi rád. 

Jaspravím je unikátna v tom, že sa  každým rokom rozširuje a čoraz viac ľudí hľadá riešenia práve tu. Je tu množstvo kvalitných predajcov, ktorí vedia vytvoriť kvalitnú prácu, akú dostanete aj u väčších firiem. z rozdielom, že tu zaplatíte omnoho menej.  


4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

500 pozitívnych hodnotení na jaspravím. 🙂 Neustále sa zlepšovať a stále dodávať kvalitnú prácu. 

5. Čo jedinečné by si o sebe chcel prezradiť?


Naviac pri svojej práci bojujem s pravopisom a sem tam chytím nervy, neraz som svoju klávesnicu rozbil. Mám už asi štvrtú za posledné dva roky :D. 


Stáva sa to, ak na niečom 2 hodiny pracujem, PC mi zamrzne a neuložená práca sa stratí. Prípadne vypadne prúd. Toto sa mi stalo nedávno, odniesla si to myška. 

Komentáre sú uzavreté.