Veštica Dominika: Pozitívna spätná väzba je jeden z dôvodov, prečo to robím

S nastávajúcimi chladnými dňami Vám postupne budeme prinášať rozhovory s našimi predajcami o tom, ako sa majú, ako žijú, ako predávajú.

Začíname rozhovorom s veľmi zaujímavou  predajkyňu: PRAVAVEŠTBA , ktorá neprináša možno tie najtradičnejšie služby -avšak veľmi obľúbené.

portret-107

Je mladá, sympatická a pri jej aktívnom životnom štýle niekedy nestačí ani 24 hodín na pohodové zvládnutie všetkých aktivít. Dominika sa venuje vešteniu už niekoľko rokov a na jaspravim.sk sa prezentuje pod nickom „pravavestba“. V rozhovore nám prezradila, ako veštenie prebieha, ale aj to, ako sa k tejto práci dostala.

  1. Kedy a akým spôsobom si prišla na to, že v tebe „driemu“ veštecké schopnosti?

Nikdy som sa nepovažovala, ani nepovažujem za veľmi výnimočnú. Skôr sa cítim ako dobrá bútľavá vŕba a terapeutka . Jedného dňa doniesla teta knihu o cigánskom veštení spolu s kartami. Mňa to chytilo a veštila som najprv kamarátom a sebe. Neskôr som si vytvorila blog, ktorý všetko odštartoval. Veštenie som ponúkala spočiatku zadarmo, no o mesiac bolo klientov už veľmi veľa a začala som si zaň pýtať symbolickú sumu – 2 eurá. Neskôr som objavila jaspravim.sk, kde som sa uistila, že moja práca má naozaj zmysel. Šestnásteho októbra to bolo už päť rokov, čo si za to nechávam platiť a tento rok som si živnosť rozšírila aj o veštenie.

  1. Ktorý zákazník a veštenie ti najviac utkvelo v pamäti?

Keď sa vešteniu venujete úprimne, stretávate sa s veľa ľuďmi a máte teda aj zodpovednosť za to, čo im poviete. Som nesmierne rada, že mi klienti opätovne po čase píšu a dávajú si znovu veštiť. Príbehov je neúrekom a pozitívna spätná väzba je jeden z dôvodov, prečo to robím. Najviac ma tento mesiac potešila klientka, ktorej som vyveštila, že si nájde lásku na zoznamke. Neustále sa mi u nej opakovala karta správa a list, no ona bola skeptická. Nedávno mi napísala, že spoznala úžasného muža a nebyť mňa, nikdy by to neskúsila :-). Rovnako som veštila aj starostom, či vyhrajú voľby, lesbické lásky či nevery… Veštice sa naozaj stretávajú s rôznymi požiadavkami J.

  1. Vykladáš karty aj sama sebe?

Obuvník chodí zväčša bosí ;-). Ale nie, občas si vykladám. Mám naozaj dobrú intuíciu a „tušáky“, ako veci dopadnú. Keď už tak, v naozaj moc komplikovaných veciach sa pozriem do anjelských kariet, čo by som mala robiť.

  1. Robíš si štatistiky úspešnosti veštby? Dá sa to vôbec takýmto spôsobom „vypočítať“?

Interné štatistiky robí váš portál. Ľudia vidia, že sedí minulosť, ktorú im hovorím a časť prítomnosti, preto mi dávajú 100%. Nemôžem vám zaručiť matematickú presnosť, je to rovnaké ako u doktora. Ak ,,pacient“ neposlúchne a nekoná, liečba sa predĺži, prepukne väčšia choroba alebo sa stanú iné situácie. Moje veštenie má pomôcť, nie je to o tom, že teraz niekomu poviem do 30 sa oženíš a on bude čakať doma.

Výsledky zaručujú recenzie, ktoré nájdete na portáli jaspravim, Facebooku či Heuréke. Rovnako ma odporúčajú aj moji zákazníci svojim kamarátom, čo ma teší azda najviac a snažím sa nesklamať ich dôveru ;-).

  1. Ako veštenie prebieha a čo počas neho pociťuješ?

Záleží aké veštenie si zákazník vyberie. Vždy na začiatku poprosím anjelov o pomoc. Pri veštení na email si všetko prichystám – na kartičku si zapíšem meno komu veštím, dátum narodenia a otázky. Zapálim sviečku a každú jednu kartu očistím nad ohňom. Keď veštím aj z 6 druhov kariet, je to piplačka. Potom už prejdem na veštenie. Pri veštení si fotím karty, ich rozloženie, aby som ich neskôr mohla analyzovať a preposlať. Fotky si uložím do počítača a napíšem, čo ktorá karta znamená a aj odpoveď na otázku. Zákazník u mňa tak vždy vidí, že mu je veštené – preto PRAVÁ VEŠTBA ;-).

Pri osobnom veštení sa s klientom stretávam v mojej obľúbenej čajovni. Rozprávame sa, očistíme karty a môže si vykladať aj sám, len zväčša sú ľudia v takom šoku, čo vidia, že ma nechajú doveštiť a vysvetľovať. Cigánske a anjelské karty sú veľmi zrozumiteľné aj pre laikov, keď tam napríklad vidia kartu láska či strata, vedia na čom sú.

Telefonické veštenie prebieha tak, že si zapíšem dátum narodenia a meno na kartičku. Potom zavolám ja v určenú hodinu zákazníkovi a spolu preberáme veci. Pri 99% veštení ľudia stíchnu, čoho som sa spočiatku bála. Neskôr sa mi každý klient priznal, že ho naozaj ohúrilo, ako tak môžem poznať jeho minulosť.

Po veštení bývam veľmi vyčerpaná, takže mávam maximálne 3 veštenia na deň. Dám si kúpeľ v slanej vode, aby som sa zbavila všetkých energií a keďže veštím väčšinou v noci, tak idem aj späť.

  1. Cítiš sa počas veštenia inak, napríklad vplyvom energií?

Pri veštení sa necítim inak, len úplne vypnem svoj racionálny mozog, emócie, a 100% sa sústredím na proces veštenia. Nechávam sa viesť kartami, ktoré potom aj vyhodnocujem. Nikdy som nechcela, aby sa mi niečo ukazovalo schválne, a aj keď mi zákazník povedal niektoré veci dopredu, nezneužila som ich – vyhodnotila som karty vždy podľa toho, čo ukazovali.

  1. Čomu sa okrem veštenia venuješ?

Som veľmi akčná a naozaj mi občas nestačí 24 hodín J. Mám dvoch psíkov (jeden z útulku a druhý dedinský pobehaj), velikánsku záhradku so starým domom po babičke, kde pestujem bylinky a máme tam aj ovocné stromy. Chodím na jogu, kreslím a vyrábam náramky.

Popri tom píšem e-booky, ktoré sa dajú stiahnuť zadarmo. Práve mám jeden rozrobený, volá sa Pravá láska a v ňom sa (najmä ženy) dočítajú, ako chlapi fungujú a ako si majú privolať do života viac lásky. Bude sa dať stiahnuť 1.novembra.

Okrem toho po troch rokoch štúdia prekladateľstva a tlmočníctva opäť študujem, a som v treťom ročníku masmediálnej komunikácie. A ešte sa venujem aj copywritingom a marketingom pre firmy.

  1. Čo by si odkázala ľuďom, ktorí by si radi nechali vyveštiť, ale sú plní obáv či nedôvery?

Ak sa veštenia bojíte alebo mu nedôverujete, počkajte si na chvíľu, kedy naozaj budete cítiť, že to má zmysel. Rovnako by som odporúčala si nájsť vešticu či veštca, ktorý vás niečím pozitívnym upúta a veľký pozor si dajte na pseudoveštcov, prehnané ceny a falošné recenzie. Veci robené nasilu nikdy nie sú dobré ;-).

Takže ak chcete, môžete si nechať pomôcť od skúsenej našej PRAVAVEŠTBA

Rozhovor pre jaspravim.sk pripravila Chestofyl

Chcete ,aby sme aj s Vami spravili rozhovor? Kontaktujte nás prosím na info@jaspravim.sk

 

Komentáre sú uzavreté.