PONUKY PRÁCE – a ich zmeny

Od dnešného dňa meníme pridávanie v kategórii PONUKY PRÁCE, tak ako ste boli zvyknutí

Čo všetko sme zmenili?

1. Pridali sme možnosti výberu hlavných fotiek pri pridávaní v kategórii PONUKA PRÁCE.

Veríme, že sme týmto krokom mnohých z Vás potešili, pretože niekedy nájsť k ponuke práce, ktorú hľadáte vhodnú fotku trvalo „veky“ a takto sme Vám chceli pomôcť ušetriť čas a zároveň mať peknú fotku pri tvojej ponuke.

zmeny_fotky-copy

 

 

 

 

2. Spoplatnené pridávanie ponúk:

Viete, sme na Slovenskom trhu nejaký ten piatok a chceme vytvárať fér a bezpečné prostredie tak pre predávajúcich ako aj pre kupujúcich, no a zistili sme, že častokrát si pridávajú ponuky práce užívateľia, ktorí nemajú v záujme nakupovať od Vás našich predajcov služby. Častokrát „len skúšajú“, alebo využívajú jaspravim.sk na zber kontaktov cez ponuky práce.
Stanovili sme preto symbolický poplatok, ktorý by mal zabrániť špekulatívnemu pridávaniu ponúk do kategórie hľadám.

ponuky_prace_zmeny-copy

 

 

 

 

 

3. Pridali sme možnosť pomoc s vyhľadávaním

Chceme Vám pomáhať byť efektívnejší a rýchlejší a preto sme prednedávnom spustili aj možnosť, kedy Vám naše šikovné kočky na zákazníckom servise môžu pomôcť s hľadaním a odporučením konkrétnych overených predajcov pre Vašu úlohu, ktorú hľadáte.

4. Označenie ponuky URGENT

Označenie tohto ohníka nielen zvýrazní tvoju ponuku práce, ale skôr si ju všimnú predávajúci, ktorí môžu byť pre teba zaujímaví.

5. TOPOVANIE PONUKY na 30 DNÍ 
Tvoja ponuka bude topovaná a dostane sa do rotácie na našu domovskú stránku do sekcie „Odporúčané ponuky“ a bude na vrchu kategórie „Ponuky práce“

Áno aj ponuky práce prechádzajú schvaľovaním – ako všetky pridané ponuky, či inzeráty. Robíme tak preto, aby sme vytvárali kvalitný obsah a či už tvoje ponuky práce, alebo klasické ponuky v rôznych kategóriách boli predateľné 🙂
Naše skúsené kočky na zákazníckom servise robia vždy všetko preto, aby Vám pomohli a vysvetlili, čo, kde je potrebné upraviť, či pozmeniť -či pripraviť lepšiu fotku v prípade predaja  produktov.

Ak však máte otázky ako lepšie predať, či pridať ponuku neváhajte sa ich opýtať každý pracovný deň od 9 – 17:00 hod na našom LIVE CHAT v pravom dolnom rožku.

Tím jaspravim.sk

 

Komentáre sú uzavreté.