Chcete vedieť ako ušetriť na daniach a licenciách – poďte s nami na webinár – už tento utorok

Chcete vedieť ako ušetriť na daňových odvodoch a licenciách ?

Počuli ste už o občianskom združení?
Objavte jeho nečakané možnosti spolu s exkluzívnym hosťom pre jaspravim.sk

Jednoducho – ľudskou rečou – bez zbytočných „paragrafovaní“ – tak ako ste to vždy chceli vysvetliť 🙂
webinar-784

 

 

► Ing. Jaroslava Lukačovičová exkluzívne pre jaspravim.sk asistentka RNDr. Jozefa Mihála autora knihy – daňové a odvodové tipy a triky.

Zakúpte si svoje miesto na unikátnom webinári svojho druhu. Informácie, ktoré sa nikde inde nedozviete a pomôžu Vám v rozhodovaní a optimalizovaní.

Cena: iba 19,90
Dĺžka webináru: 90 min
V rámci webináru bude čas na kladenie otázok priamo, takže si môžete vopred pripraviť, čo by ste sa chceli opýtať k danej téme.

V cene: E-book Ako začať podnikať v hodnote 11,90!

Dajte vedieť svojim priateľom a známym, pretože sa opakovať nebude. Jedinečná príležitosť položiť otázky a získať odpovede priamo od odborníka na účtovníctvo, dane a legislatívu a asistentky RNDr. Jozefa Mihála autora knihy – daňové a odvodové tipy a triky.

Inštrukcie: Po objednaní a uhradení svojho miesta v rámci tohto jedinečného webináru budete zaradení na zoznam účastníkov. Link s aktiváciou účasti na webinári obdržíte 7 dní pred jeho spustením.
V prípade otázok a nejasností nás prosím kontaktujte na info@jaspravim.sk. Alebo sa môžete pýtať priamo na live chate, každý pracovný deň od 9:00 – 17:00 hod.

Ak ste sa prihlásili /zaklikli zúčastním sa/ cez túto udalosť na FB – to nestačí – je potrebné objednať a uhradiť účasť na webinári priamo tu na nižšie uvedenom linku .

http://bit.ly/2eoQ5VY

My tam budeme – a vy? 🙂

Tím jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.