Mirka z Jaspravím: Vždy máme na výber možnosti

“ Dvadsiate roky sú rokmi spolupráce, prepájania a využívania nových technológií. Je tu nová energia, ktorá dáva možnosť by priekopníkom v IT technológii, digitalizácii, novom spôsobe komunikácie a nastaveniach nových, zatiaľ „neexistujúcich a neriešených“ situácií “ ( text: Katarína Čičmancová, Numero).

Sme v situácii, kedy sa nám mnohým z týždňa na týždeň zmenili životy v tom, že sme zostali doma a nie sami. Zostali doma s nami aj naše deti a pojem homeoffice zrazu už nie je nadávka, pre niektorých dlhoročná samozrejmosť, pre iných dočasná nutnosť a pre iných nová možnosť.

Vždy máme na výber možnosti. Možnosť pozrieť sa na veci a situácie, ktoré sa dejú tak, alebo onak. Po tom, ako sme už všetci doma upratali skrine, vyhádzali šuflíky a vytriedili v rámci nedobrovoľného jarného predĺženého upratovania celý byt, upratali plochy na počítačoch, nastal čas, aby sme sa pozreli do svojho vnútra, prehodnotili naše vlastné možnosti, nadobudli možno nové schopnosti, naučili sa novým veciam a “skillom” a presunuli svoje know-how do on-line ( dobrovoľne, alebo nedobrovoľne, ale s možnosťami zmeny).

Naši chalani robia v papučkách 🙂

Mnohí z Vás nás kontaktujú na zákaznícky servis a pýtajú sa, ako a čo by mohli robiť on-line, inšpirujú sa existujúcimi ponukami. Sme na Vás preto nesmierne hrdí, že hľadáte možnosti a spomenuli ste si aj na nás :-). Pretože vďaka Vám sme tu už viac ako 10 rokov a pomáhame prepájať lokálnych dodávateľov služieb s lokálnymi kupujúcimi.

Začali sme v období, kedy sme ani sami nevedeli do čoho ideme, ale vycítili sme potrebu vytvoriť silnú a bezpečnú platformu na nákup služieb on-line, pretože sme vedeli, že nás baví prepájať ľudí nielen v reálnom živote, ale aj on-line. Baví nás, keď vidíme, aké krásne diela a projekty tu vznikli. Ako ste si medzi sebou pomohli vytvoriť webstránky, texty, preklady, grafiky, logá ( wooow a viete aké parádne), ako ste napísali a ešte len napíšete miliardy kilometrov textov, popisov produktov, odpovedí na zákaznícky servis, nastavili SEO na vaše weby, zoptimalizovali kampane, vytvorili tony darčekových poukážok, pretelefonovali milióny minút pri on-line poradenstve, prečítali trilióny slov z e-bookov…. a to všetko s vedomím, že vaše zaplatené peniaze sú v bezpečí, ak ste tieto služby nakúpili. A ak ste ich predali, tak s vedomím toho, že pokiaľ službu dodáte – bude Vám vyplatená.

Zbavili sme Vás strachu z neuhradenia faktúry, ako sme ho pred niekoľkými rokmi nazvali v jednej z našich kampaní Claustrofobiafacturalis 🙂 ( pamätáte sa) ?

Sme šťastní, že tu môžeme stáť s vami teraz už ako silná a stabilná platforma so skúseným zákazníckym servisom, ktorý je v bezpečí domova ale on-line, nadupaným backendom ( ktorý vám chŕli informácie), pyžamovým tímom programátorov, rozumným a láskavým šéfom, ktorý vyrieši to, čo je treba a má vždy aj po toľkých rokoch plnú hlavu nápadov, z ktorých niektoré stíhame a niektoré nestíhame ani realizovať a mojou osobou, ktorá poletuje medzi marketingom a zákazníckym servisom, sociálnymi sieťami a plánovaním.

Jasnéééé, že by ten gombík mohol byť ružový, tamten zase nevidno dosť dobre (lebo náš grafik má najlepšie rozlíšenie monitoru na svete) a takisto vieme, že oveľa viac vecí by mohlo byť oveľa viac dokonalejších. Ale dokonalosť ponecháme zatiaľ prírode.

My sme tu na to, aby sme sa vyvíjali , prispôsobovali vzniknutým situáciám, učili sa za pochodu flexibilite, a aby sme Vám pomohli nájsť toho, koho hľadáte, alebo predať to, čo ponúkate.

A ozaj…

Ešte v novembri minulý rok sme spustili sekciu PRO, kde ponúkame priestor pre PRO-fíkov. Máme ambíciu, aby Vás tam bolo čo najviac, aby ste využili náš bezpečný priestor, marketingovú silu a zákaznícku podporu na to, aby ste zarobili VIAC. Aby ste si našli klientov pre vaše projekty bez namáhavého a finančne náročného marketingu. Nie je to vždy o cene, ale o kvalite za ponúkanú cenu, o tom, či viete dodať to, čo sľúbite. Vaši kupujúci sú možno práve u nás a čakajú na vaše ponuky, aby ste mohli začať spoločne tvoriť a kreovať.

#homeoffice #smedoma #budedobre #bezpecnostnawebe .

Sme v tom s vami, tím @Jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.