Webdesigner Michaell: Na Jaspravím ma vie klient kontaktovať, i keď som offline

Ahoj, Jaspraváci,

dnes Vám predstavujeme sympatického grafika a webdizajnéra Michaella. Ak potrebujete vytvoriť profesionálny e-shop alebo webstránku na mieru, ktorá zaujme, Michaell je tým pravým človekom pre vás.  Ponúka kompletné riešenia pre firmy aj jednotlivcov, ktoré podporia predaje a viditeľnosť. Zaujal nás nie len svojou ponukou služieb a ich profesionálnou prezentáciou na jaspravim.sk, ale tiež ako človek – nech sa páči, zoznámte sa:

Kto je Michaell – povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Ahoj volám sa  Michaell a pochádzam z tretieho najväčšieho mesta na Slovensku. Veľmi rád sa venujem počítačom, riešeniu problémov spojenými s nimi a vytváraniu nových možností pre klientov.

2. Čom sa venuješ, ako si sa k tomu dostal?

Momentálne sa profesionálne venujem tvorbe webstránok, eshopov, aplikácií pre iOS a Android. Dostal som sa k tomu počas strednej školy, kde sme vytvárali webové stránky a to ma veľmi zaujalo. Preto sa tomu venujem dodnes.

3. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostal k Jaspravim, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?

S predajom na Jaspravim.sk som začal, pretože ma zaujala táto stránka svojou jednoduchosťou a možnosťou získať zákazku aj bez potreby stretnutia. Dáva mi istotu, že dostanem zaplatené za kvalitne odvedenú prácu. Unikátne na Jaspravim je to, že kedykoľvek ma vie zákazník kontaktovať, aj keď momenátlne nemám zapnuté wifi, príde mi sms správa, že ma niekto kontaktoval a ja viem obratom pripojiť a odpovedať.

4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?

Moje plány do budúcna sú rozširovať moje služby a zlepšovať kvalitu pre každého zákazníka.

5. Čo jedinečné by si o sebe chcel prezradiť? 

Vždy pracujem tak, aby bol každý zákazník spokojný.

Kompletné portfólio predajcu objavíte tu:

Rozhovor pripravila BINNA

Komentáre sú uzavreté.