Ponuka práce teraz lacnejšie!

Ahoj! Hľadáš šikovného jaspraváka, ktorý ti pomôže urobiť presne to, čo potrebuješ? Za 5 rokov na trhu je na jaspravim.sk už veľké množstvo predajcov a ešte viac inzerátov – ako si vybrať toho správneho predajcu?  A čo keď nemáš čas pozerať všetky inzeráty? Alebo si ich prešiel a nikto neponúka to, čo hľadáš?

Vtedy prichádza čas na službu Ponuka Práce.  Zadaj si ponuku práce a čakaj na hromadu ponúk priamo tebe na mieru.  Vyberieš si potom predajcu, ktorý ti najviac vyhovuje.

Ako to robiť ešte lepšie a efektívnejšie?  

topovanie

Pomoc s výberom: „250% vyššia spokojnosť“ – teraz akcia 5,99 EUR (12,00 EUR)

Ušetri s nami čas! Naši šikovní kolegovia vyhľadajú vhodných predajcov a služby za teba. Nebudeš musieť strácať čas prechádzaním desiatok rôznych ponúk a ich porovnávaním. Vyberieme ti cca 4 ponuky na mieru.

Urgent – bolo včera neskoro?  – teraz akcia 2,50 EUR (4,80 EUR)

Tvoja ponuka bude vyznačená špeciálnym červeným plamienkom (SÚRNE), ktorú uvidia registrovaní predávajúci a hneď vedia, že hľadáš rýchlo dodanie, takže nebudú čakať a rýchlejšie ťa budú kontaktovať.

Topovanie na 30 dní! – vystúp z davu! – teraz akcia 3,90 EUR (8,39 EUR)

Tvoja ponuka bude topovaná – s krásnou červenou hviezdou a dostane sa do rotácie na našu domovskú stránku do sekcie „Odporúčané ponuky“ a bude dokonca na vrchných pozíciách kategórie „Ponuky práce“.

Všetky tieto možnosti pridania ponuky práce sú teraz v akciovej cene, aby sme podporili tvoj nákup a následnú spokojnosť. Ušetríš nielen čas strávený vyhľadávaním vhodného predajcu, ale najmä oveľa viac času a peniaze, o ktoré prichádzaš, ak si nájdeš nevhodného dodávateľa. I keď mnoho našich predajcov sú skúsení profesionáli, zo skúsenosti pre vás vytvárame lepšie podmienky, aby ste na jaspravim.sk získali presne to, čo potrebujete.  Veríme, že tieto naše nové služby vám v tom maximálne pomôžu.

Ak máte dotazy, sme tu pre vás v pracovné dni na live chate od 9:00 -12:00 a 13:00 – 17:00, poprípade nám napíšte na info@jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.