Ste freelancer? U nás si môžete nájsť nových klientov!

Portál Jaspravim.sk nie je určený len pre začínajúcich tvorcov. Je ideálnym miestom aj pre skutočných freelancerov, ktorí hľadajú nových klientov. Na Jaspravim.sk sa nachádza množstvo záujemcov o rôzne služby.

Či už ste freelancer v oblasti marketingu, IT alebo prekladateľstva, vždy sa tu pre vás nájde nová práca. Okrem ponuky vlastných služieb tu môžete osloviť známe i začínajúce značky, ktorým môžete pomôcť v ich napredovaní.

Na Jaspravim.sk nemusíte len pasívne čakať na ponuky. Prostredníctvom nášho systému propagácie môžete aktívne osloviť tých, ktorí hľadajú pomocné ruky. Ak si myslíte, že u nás nezískate veľa práce, mýlite sa. Ak je vaša práca naozaj kvalitná, môžete dostáva aj niekoľko rôznych ponúk týždenne, či dokonca získať dlhodobé spolupráce.

Na našom webe máme takisto sekciu Ponuky práce, kde si môžete vybrať akúkoľvek ponuku z celého zoznamu. Inzerenti hľadajú najčastejšie niekoho, kto im pomôže s tvorbou článkov, kódením webov či aplikácií, alebo s nahratím audiozáznamu. Práce je všade ako na kostole, no je len na vás, ktoré ponuky príjmete.

Foto: Unsplash.com

Komentáre sú uzavreté.