VIP Predajca martin200: Jaspravim mi dalo možnosť získať naozaj veľké množstvo klientov

Ahoj, Jaspraváci,

v našom seriáli testimonialov s šikovnými predjcami sme sa tentoraz zamerali na tých najšikovnejších  – našich TOP predajcov. Kto sú? Čo robia? Akému odboru sa venujú? Aké je tajomstvo ich úspechu? Veríme, že Vás ich myšlienky budú inšpirovať.

Ako prvého sme vyspovedali mladého a talentovaného webdizajnéra z Bardejova, ktorý u nás predáva pod nickom martin2000

1. Kto je martin2000, povedz nám niečo o sebe, čo robíš, kde žiješ?

Volám sa Martin Benka, mám 20 rokov a  pochádzam z menšieho mesta na severovýchode Slovenska – Bardejova. Momentálne som študentom prvého ročníka na Karlovej Univerzite v Prahe, ale keďže je situácia taká, aká je, ešte stále žijem tu v Bardejove a školu študujem dištančne. Popri štúdiu sa už pár rokov venujem webdizajnu a social media marketingu.

2. Čomu sa venuješ, ako si sa k tomu dostal?
 
Ako som už spomínal, venujem sa webdizajnu a social media marketingu, no tvorba webov by sa dala považovať za moju primárnu činnosť. K webdizajnu som sa dostal asi pred 4-5 rokmi, keď som sa vo voľnom čase rozhodol, že skúsim vytvoriť web pre miestny mládežnícky futbalový tím. Dlho som sa pri tom neudržal, omrzelo ma to po necelom roku. Keď som sa však v roku 2017 dostal na Jaspravim.sk, rozhodol som sa, že skúsim svoje šťastie aj s tvorbou webov. No a ako sa neskôr ukázalo, bolo to správne rozhodnutie.
 

3. Prečo si začal s predajom na Jaspravim.sk? Ako si sa dostal k Jaspravím, čo ti dáva, v čom je pre teba spolupráca s Jaspravim unikátna?
K portálu Jaspravim.sk som sa dostal približne pred tromi rokmi, keď som neúspešne zháňal brigádu popri strednej škole. V tom čase mi Jaspravim.sk doporučil spolužiak, ktorý sa na portáli venoval anglickým prekladom. Tak som si povedal, že za pokus nič nedám a o pár dní som mal na Jaspravim schválený svoj prvý inzerát. Začiatky neboli ľahké, keďže inzerátov ako je ten môj boli desiatky, ak nie stovky. No postupom času sa mi podarilo získať prvých klientov. Keďže drvivá väčšina klientov boli spokojní s mojimi službami, začali sa ku mne vracať, takže sa mi na Jaspravim začalo dariť. Neskôr som sa rozhodol rozšíriť svoje portfólio, a tak som sa začal venovať webdizajnu, ktorý sa neskôr stal hlavnou náplňou mojej práce. Postupne sa k tomu pridalo spravovanie sociálnych sietí klientov. Jaspravim mi dalo možnosť získať naozaj veľké množstvo klientov a dá sa povedať, že mi dalo prácu, ktorá ma dnes čiastočne (verím, že do budúcna aj úplne) živí.

4. Aké sú tvoje najbližšie plány do budúcna?
 
Pred pár týždňami som si založil živnosť, takže by som rád posunul to, čo robím na ďalšiu úroveň. To mi dalo zároveň možnosť zapojiť sa do programu JaSpravim PRO, vďaka ktorému by som sa mal dostať k ďalším, možno aj väčším klientom. No a bol by som rád, aby sa toto celé dalo skĺbiť so štúdiom, ktoré som tiež začal tento rok. No či sa to spojiť podarí ukáže až čas.

5. Čo jedinečné by si o sebe chcel(a) prezradiť? (nejakú pikošku)  
 
Za pikošku sa to asi nedá považovať, ale jedinečné by to byť mohlo :). Keďže som už dlhšie fanúšikom Bardejovského futbalu a hokeja, už nejaký ten piatok si rád zafandím na tribúne v miestnom fanklube. Aj keď sa vďaka súčasnej situácii na tribúny nedostanem, verím, že sa to čoskoro zmení.
Portfólio a ponuku predajcu martin2000 nájdete tu: 
Ilustračné foto: Archív predajcu

Komentáre sú uzavreté.