☺Pestrý a plný noviniek, taký bol rok 2017 na Jaspravím.sk☺

Ahoj, Jaspraváci! Nový rok 2018 je s nami už mesiac, pilne pracujeme všetci ako včielky. Jaspravím.sk oslávilo na jeseň svôj šiesty rok. Stáva sa z nás pilný školáčik, ktorý sa chce rozvíjať a rásť.

Podporujeme kreativitu, máme radi moderných a tvorivých šikovníkov, či už vás, našich užívateľov, alebo ľudí v našom tíme, ktorí sa denne starajú o to, aby vám s nami bolo lepšie a lepšie ♥

Rok 2017 sme strávili tvorením a krôčikmi, ktoré nás všetkých pozdvihli ďalej a ktoré aj vám našim predajcom či kupujúcim pomáhajú k tomu, aby vás to s nami na Jaspravim.sk bavilo.

Fotka jaspravim.sk - zarobte si na webe.

Podme si trošku zrekapitulovať a pozrieť sa na zmeny, novinky a udalosti roku 2017:

Najväčšie zmeny sa udiali s príchodom jari 2017.

✓Zmenili sme výšku provízie tak, aby bola maximálne fér vo vzťahu k fungovaniu portálu a zároveň čo najviac zvýhodňovala tých, ktorí sú naozaj dobrí a aby podporovala aj tých, ktorí u nás na jaspravim.sk iba začínajú predávať. Takisto sme zaviedli administratívny poplatok, ktorý pokrýva zvýšené náklady na administratívne práce spojené s objednávkami kupujúcich. Viac ste si mohli prečítať tu

✓Ponuky práce si od jari 2017 môžete u nás zadávať za zvýhodnenú cenu. Ponuka práce šetrí váš čas i peniaze. Nemusíte prejsť obrovské množstvo inzerátov a hľadať ten najvhodnejší – zadajte si vašu požiadavku a záujemcovia z rad predajcov vás budú sami kontaktovať v správe s najvhodnejšiou ponukou. Na vás je už len sa rozhodnúť a zadať objednávku vybranému predajcovi.

✓Vedeli ste, že služby i produkty našich predajcov na Jaspravim.sk môžete tiež darovať ako darčekovú poukážku? Stačí si iba zvoliť ľubovoľnú hodnotu a objednať. O všetko ostatné sa postaráme.

✓Veľká vec sa udiala s príchodom prvých snežienok v marci – vypustili sme do sveta naše dieťa  – spoločné dielo používateľov portálu Jaspravim.sk – náš audiobook a e-book! Vy ste ešte nečítali náš e-book? Rýchlo si ho stiahnite tu!  Jedinečný návod, ako čo najefektívnejšie používať náš portál a vychytať všetky pikošky, abyste zarábali čo najviac, pre vás pripravili reálni predajcovia portálu, dozviete sa praktické tipy a triky, ktoré, veríme, maximálne využijete.

✓Na vavrínoch sme skutočne nezaspali a na jar sme sa tiež venovali téme bezpečnosti a ochrane vašich nákupov a predajov. Záleží nám na tom, aby ste sa s nami cítili dobre a chránení, kupujúci ako i predajcovia. Viac o ochrane a bezpečnosti čítajte tu:

✓Vylepšili sme ponuku na mieru – ponuka na mieru je jedinečná služba, ktorá uľahčí život mnohým kupujúcim i predajcom. Ak kupujúci nemôže nájsť v portfóliu predajcu službu, ktorú potrebuje, vie mu ju predajca operatívne vytvoriť práve ponukou na mieru. Táto ponuka sa zobrazuje výhradne danému kupujúcemu, nemusí prejsť schvaľovacím procesom, preto je rýchla, a tiež nie je obmedzená maximálnou výškou ceny za službu.  Všetko o ponuke na mieru si prečítajte tu a tu:

✓Uľahčili sme život i našim milým kupujúcim a pripravili sme najmä pre nových používateľov podrobný a jednoduchý návod, ako si snadno nakúpiť na Jaspravim.sk – pozrite sa, aké je to jednoduché.

✓Naše inzeráty dostali už s príchodom prvých horúcich dní nový vzhľad, sú prehľadnejšie a jednoduchšie sa objednávajú. Tešíme sa, že sa páčia aj vám, našim milým kupujúcim.

✓V lete sme sa okrem opaľovania našich tiel tvorili a nakrúcali v spolupráci s Paľom Hubinom ( ktorého poznáte ako bývalého šéfredaktora inšpiratívneho časopisu PROFIT ) videá prezentujúce mikroprácu a predstavili portál Jaspravim.sk z pohľadu našich kupujúcich i predajcov.
Nakukunite na youtube tu

✓Aj jeseň bola bohatá na úrodu, a to najmä v sekcii Handmade, ktorú sme inovovali a rozbehli tak úspešne predaj produktov našich slovenských šikovných tvorcov. Pretože doba sa rýchlo mení a vy ste z roka na rok šikovnejší, chceme aj tým, ktorí vyrábajú produkty a nielen ponúkajú služby poskytnúť väčší a výhodnejší priestor.

→Ako novinku sme uviedli i sekciu Blogeri a Vlogeri, kde dostali priestor na prezentáciu mladí šikovníci z rád autorov kreatívnych blogov a videí. Ak píšeš blog alebo nakrúcaš videá, zviditelniť sa tu môžeš tiež – napíš nám.

→V októbri a novembri sme pri príležitosti našich 6.tich narodenín vymysleli parádnu súťaž, ktorá sa Vám podľa ohlasov a počtu zúčastnených páčila . Na našom FB/ jaspravim.sk sme si zasúťažili o letenky v spolupráci s jedným z najväčších portálov na letenky Superletuška.sk. Dúfam, že ste si súťaž vychutnali tak, ako my a tešíme sa na fotky z destinácií od našich víťazov.

 

→Veľkou novinkou koncom roka bolo spustenie predaja produktov na dobierku – tento spôsob predaja je na Slovensku stále veľmi obľúbený a tak sme sa ho rozhodli podporiť aj my. Ak máte aktívne inzeráty a zatiaľ ste si túto možnosť nevšimli – kliknite sa do svojho konta a pridajte si pri každom produkte možnosť posielať na dobierku. Ak by ste niečo nevedeli naše kočky na LIVE zákazníckom servise Vám radi poradia, alebo píšte na info@jaspravim.sk

→Takisto sme spustili projekt – Zarábaj kdekoľvek s Jaspravim.sk – ktorý vám odporučí overené podniky a coworkingy, kde sa dobre tvorí a pracuje. Inak,  máte tip na nejaký dobrýá podnik vo vašom okolí? Napíšte nám o ňom na info@jaspravim.sk, budeme radi.

→Predvianočný čas sme si spríjemnili parádnou rozdávačkou dánskej dekoratívnej kozmetiky GOSH Copenhagen, ktorú sme pre vás pripravili v spolupráci s www.goshcph.sk. Ak sa vám neušlo, nevadí, pohodlne si môžete svoj obľúbený produkt objednať priamo na e-shope.

♥Rok 2017 sme zavŕšili veľkým úspechom, a  to ocenením EEPA v Talline, kde sme získali prvé miesta v rámci národných hrdinov za obidva naše projekty, Jaspravim.sk a Jaudelam.cz Všetko z tejto udalosti si môžete pozrieť tu.

Ako vidíte, Jaspraváci, bol to novinkami nabitý rok, a veríme, že 2018ka nám všetkým prinesie ešte viac pozitívnych zmien. Prajeme si, aby vám s nami bolo dobre, aby sa vám u nás dobre predávalo, skvelo nakupovalo, abysme pomáhali vytvárať kreatívnu komunitu na Slovensku i v zahraničí, aby sme podporili tvorivých šikovných ľudí.

Tešíme sa spolu s vami, čo nám rok 2018 prinesie.

Váš tím Jaspravim.sk

Komentáre sú uzavreté.